Unieke vergaderlocatie aan zee

Je dagelijkse werkomgeving ruilen voor een prachtig zeezicht en privé met je groep samenkomen op een gezellige plaats. Bij Hoogtij ontstaan nieuwe ideeën in een verfrissende ongedwongen omgeving.

Hier vind je meer informatie: Tarieven Business

Vergaderfaciliteiten

Hoogtij is geen doorsnee business vergaderlocatie maar biedt wel alle faciliteiten en meer. Een 65 inch digitaal flipchart voor presentaties, wifi, voldoende stopcontacten, goede akoestiek, verduisterende screens en o ja, niet onbelangrijk,  lekkere koffie.

Hoogtij vergadering Hoogtij vergaderlocatie
Hoogtij break-out

Ruimte en flexibele opstelling voor break-outs

De 7 tafels kunnen flexibel opgesteld worden. Een heel lange tafel is mogelijk. De tafels opdelen in kleinere groepen kan ook. Zo voelt de zaal nooit te groot aan voor kleine groepen.

Er zijn maximum 50 zitplaatsen, afhankelijk van de opstelling.

Hoogtij vergadering op het strand

Terras op de zeedijk

Hoogtij zitbank dijk

Ommuurd terras achteraan

Hoogtij terras

Catering & Drank

Ontdek onze smaakvolle en verzorgde ontbijt- en buffet lunchformules.

Geniet van een rijke selectie koude en warme dranken die voor u klaarstaan. Bij ons draait alles om uw gemak en keuzevrijheid.

Hoogtij lunch

Private Dining

Graag een privé diner of kok in Hoogtij? We werken samen met verschillende cateraars en thuiskoks die u en uw team culinair kunnen verwennen.

Hoogtij private dining Hoogtij aperitief
Hoogtij barbecue Hoogtij tuinfeest

Teambuilding

Net zoals de getijden elkaar afwisselen, komen inspanning en ontspanning hier in balans. Wil je graag een georganiseerde teambuildingactiviteit doen? Laat de organisatie maar aan ons over.

Met het sportstrand voor de deur, de natuurdomeinen in de buurt, en culturele bezienswaardigheden hebben we heel wat mogelijkheden, van garnaalvissen en zeilwagenrijden tot golfkarroute. Teamspelen, creatieve of kookworkshops zijn uiteraard ook mogelijk.

Hoogtij teambuilding

Op zoek naar een vergaderlocatie aan het strand?

Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Contact